Rólunk

Segítünk a kedvencének

Rendelőnket 2014 Júniusában nyitottuk, azóta is lelkesen dolgozunk kedves vagy kevésbé kedves :-) négylábú páncienseink egészségéért.

Minden kisállatot a legnyagyobb szeretettel és odafigyeléssel gyógyítunk, nem csak a testük, de a lelkük egészségére is ügyelve.

 

Dr Káplár Krisztina állatorvos

2005-ben szereztem állatorvosi diplomát a Szent István egyetem Állatorvosi karán. Az állatorvoslás számomra nem csak egy szakma, hanem hivatás. Szüleimnek köszönhetően gyermekkorom óta voltak állataim, kutyusok, nyuszik, aranyhörcsögök. Mindig szeretettel és felelősséggel láttam el az állatok körüli teendőket.  Később egy kedves helyi állatorvos vett szárnyai alá és vált mentorommá az egyetemi évek alatt és azóta is. Fontosnak tartom az állatvédők munkájának aktív segítését, mert sajnos nagyon sok a rászoruló állat környezetünkben.

Szeretettel várom minden kedves régi és új páciensemet!

 

Soltész Vekerdi Szilvia asszisztens

Az állatok mindig meghatározták az életemet. Nagymamám pici gyerekkorom óta az állatok szeretetére és tiszteletére tanított. Szüleimnek köszönhetően már korán megtapasztalhattam a felelős állattartással járó feladatok elsajátítását. Az élet úgy hozta, hogy 2010-ben Férjem támogatásával, bíztatásával elvégeztem egy kutyakozmetikus tanfolyamot. 2012 óta pedig a kutyakozmetika mellett állatorvos asszisztensi feladatokat is ellátok. Nyugodtságomnak és határozottságomnak köszönhetően az állatokkal nagyon jó kapcsolatot tudok kialakítani. Legyen félénk vagy nehezen kezelhető.
 

Dr Benda- Dulka Bettina állatorvos

Értelmiségi családban, orvosok között nőttem fel, ezért érdeklődésem hamar a biológia és kémia felé irányult. A gimnáziumi évek alatt döntöttem úgy, hogy az állatorvosi pályát választom. 2009-ben felvételt nyertem a Szent István Egyetem Állatorvos-Tudományi Karára, majd 2015 márciusban vehettem át a diplomámat. Már az egyetemi évek alatt is bejártam több állatorvosi rendelőbe, hogy minél több gyakorlati tapasztalatot szerezzek. 2015 április óta vagyok az Apró Mancs csapatának tagja, forduljanak hozzám bizalommal.

 

Dr Elter Eszter állatorvos

Gyermekkorom óta biztosan tudtam, hogy állatorvos leszek. Ehhez nagyban hozzájárult, hogy a családban mindig volt egy-két vagy még inkább öt-hat kutyánk.A kis állatok szeretetéhez csatlakozott egy ló imádat és lovas versenysport is. Az egyetemi éveket ennek fényében töltöttem, betekintve a kis és nagyállat gyógyászat gyakorlatába is. 2019 február óta vagyok az Apró Mancs lelkes csapatának tagja, minden kiskedvencet szerettel várok.

 

Dr. Németh Anna állatorvos

Már gyermekként is tudtam, hogy állatokkal szeretném tölteni a mindennapjaimat, de csak a gimnázium végén bizonyosodott be, hogy az állatorvosi pálya az én utam. Egyetemi tanulmányaim lezárása előtt állatorvosi asszisztensként is dolgoztam több évig, majd diplomám megszerzése után főleg a belgyógyászat felé húzott a szívem. 2023 óta erősítem az Apró Mancs csapatát, örömmel, és szeretettel várok minden gazdit és kedvencét.